Zoek op naam, eigenschappen, productnummer, etc...
5 july 2018

 

Tuinonderhoud in de zomer: kies voor gemak!

Je tuin verzorgd en onkruidvrij met Eurom


De maand juli is dé maand om te genieten van de tuin; alles staat in bloei en de zon schijnt volop. Toch kan je in deze maand niet alleen maar achterover leunen in een tuinstoel. Want om je tuin mooi verzorgd te houden, moet je wel dat hard groeiende onkruid verwijderen. Gelukkig kan dat op een heel gemakkelijke manier; met de producten van Eurom!

Gemakkelijk onkruid verwijderen

Onkruid verwijderen, dat is meestal niet het leukste klusje in de tuin. Waar je vroeger nog op handen en knieën het onkruid tussen de tegels schraapte, is dat tegenwoordig gelukkig wel anders. Eurom heeft verschillende producten waarmee je gemakkelijk onkruid kan verwijderen.

Onkruidbranders

Met een onkruidbrander verwijder je effectief onkruid zonder chemicaliën. Door onkruid weg te branden zorg je ervoor dat de wortel uitdroogt en daardoor afsterft. Eurom heeft zowel onkruidbranders op elektriciteit als op gas.


Elektrische onkruidborstel

Met een onkruidborstel op elektriciteit wordt onkruid automatisch door een roterende beweging tussen de tegels vandaan getrokken waarna je het kan opvegen en weggooien. Eurom heeft twee soorten onkruidborstels in het assortiment; werkend aan een elektriciteitssnoer en werkend op een accu.

Onkruid verdelgen met een drukspuit

Er zijn verschillende soorten biologische middelen beschikbaar om onkruid tegen te gaan. Om deze vloeibare middelen gelijkmatig te verspreiden, raden wij het gebruik van een drukspuit aan. Onze drukspuiten werken op de druk die je zelf handmatig pompt. Hierdoor kan je de drukspuit gebruiken waar je maar wilt. Om de spuit gemakkelijk te verplaatsen hebben wij een drukspuit die je als rugtas kan dragen maar we hebben in ons assortiment ook een drukspuit op wielen. 

Producten van Eurom

Met de producten van Eurom wordt je tuin onkruidvrij maken een fluitje van een cent. Ook zal je merken wanneer je regelmatig onkruid verdelgd dat de groei uiteindelijk ook stopt. Wil je direct aan de slag in je tuin met de producten van Eurom? Onze producten zijn te koop bij een bouwmarkt of elektroshop bij jou in de buurt!

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht

Meer

Agenda

Geen items gevonden

@eurombvFollow