Zoek op naam, eigenschappen, productnummer, etc...
3 april 2018

Tips voor grote schoonmaak in je tuin

Het voorjaar hangt in de lucht. Dat betekent dat we steeds meer de tuin in gaan. Wil je bij de eerste zonnestralen van de lente, ook genieten van je tuin? Begin dan nú met het schoonmaken van je tuin. Als je nu begint, dan weet je zeker dat je op tijd bent voor die eerste lentedagen. Daarnaast is het handig om je tuin schoon te maken voordat je de borders gaat vullen met planten en bloemen en de tuin gaat aankleden met accessoires.

Effectief tuin schoonmaken met een hogedrukspuit

Wij raden aan om de tuin schoon te maken met een hogedrukspuit. Dit is het meest effectief om vuil te verwijderen zonder dat je hier chemische schoonmaakmiddelen bij hoeft te gebruiken. Houd bij het gebruik van een hogedrukspuit wel rekening met de gewenste waterdruk, wateropbrengst en reinigingscapaciteit. Over het algemeen geldt; hoe zwaarder de klus, hoe zwaarder je hogedrukspuit moet zijn.

Elke klus zijn eigen hogedrukspuit

Met een ‘lichte’ hogedrukspuit maak je vuil op tuinmeubelen, houten meubilair zoals tuinhuisje of veranda, auto’s en fietsen schoon. Met een ‘zware’ hogedrukspuit kan je zelfs een tractor schoonmaken. Zint eer ge begint en let dus goed op het vermogen van je hogedrukspuit. Een te hoge druk bij een te lichte klus betekent dat bijvoorbeeld de voegen van je terras worden weggespoten. Beperk dus het vermogen van je hogedrukspuit als je een terras met zandvoegen hebt in je tuin. Wat kan je schoonmaken in de tuin met een hogedrukspuit? - Tegels; - Schutting; - Meubilair; - Houten veranda of tuinhuisje; - Gevel en borders.

Denk aan de juiste kleding

Ga je aan de slag met een hogedrukspuit in de tuin? Doe dan laarzen en waterafstotende kleding aan om je te behoeden voor het water. Omdat de waterdruk best hoog kan zijn, raden we af om met een hogedrukspuit in de weer te gaan als je op je blote voeten loopt.

Advies op maat

Begint het al te (lente)kriebelen? Ga dan naar jouw retailer (zoals een bouwmarkt of online webshop) om jouw Eurom hogedrukspuit aan te schaffen. Zij kunnen je adviseren welke Eurom hogedrukspuit het beste past bij jouw klus.

Terug naar overzicht

Meer

Agenda

Geen items gevonden

@eurombvFollow