Zoek op naam, eigenschappen, productnummer, etc...

Ontdek de comfort van
infraroodverwarming

Ben je op zoek naar een nieuwe verwarming, maar vindt je het moeilijk om een keuze te maken uit alle verschillende soorten? Wij van Eurom willen je daar graag mee helpen. Daarom leggen wij op deze pagina wat infraroodverwarming is, hoe het werkt en waar je aan moet denken bij het plaatsen van de panelen. Om de keuze nog makkelijker te maken hebben we een handige rekentool ontwikkeld. Zo zie je meteen welke panelen een goede keuze zijn voor jouw huis. Nieuwsgierig naar infraroodverwarming? Lees vooral verder!

Infrarood warmte,
wat is dat eigenlijk?

Er gaan best wel wat fabeltjes rond over infraroodverwarming. Zo zou de straling ongezond zijn, mag je er maximaal een half uur in zitten, of zou je steenrijk moeten zijn om infraroodverwarming te kunnen veroorloven. Allemaal onzin natuurlijk! Wil je écht weten wat infraroodverwarming nu is? Lees hier dan meer over infrarood warmte.

traditioneeltraditionele verwarming
infraroodinfrarood verwarming

Online infrarood
calculator

Hoeveel wattage heb ik eigenlijk nodig? Bereken met onze rekentool eenvoudig de inhoud van de te verwarmen ruimte. Zo maak je altijd de juiste productkeuze.

Lengte in cm
Breedte in cm
Hoogte in cm

Ons advies

 
  • Dit advies is voor een goed geïsoleerde woning.
  • Probeer de panelen zo goed mogelijk in de ruimte te verdelen.
  • Rond het wattage naar boven af, het is raadzaam om wat meer wattage te gebruiken voor extra comfort.
  • Zorg dat het op te warmen gebied binnen 3 meter van het paneel is ( voor plafonds hoger dan 3 meter zal een ander advies uitgebracht moeten worden).
Disclaimer
Het advies van deze rekentool is alleen een richtlijn en gebaseerd op de Eurom Mon Soleil modellen.
Wifi
Besturing
via app
Koppelbaar
per ruimte
Instelbaar
weekschema
Externe
thermostaat sensor

Infrarood in jouw huis

Een eigen zon in huis, dat klinkt verleidelijk. Maar hoe zou dat in zijn werk gaan? Gebruik je die naast of in plaats van de centrale verwarming? Waar hang je zo’n paneel op? Hoe hang je ze op? Lees verder om antwoord te krijgen op deze vragen.

 

Waarom een Eurom?

Bij Eurom zijn we trots op onze producten. Daarom doen we er alles aan om al onze producten zo veilig mogelijk te maken, en zorgen we ervoor dat ze zo makkelijk mogelijk in gebruik zijn. Wist je al dat wij proberen om een Smart Home te creëren met onze Wifi producten?

 

Infraroodkachels